SHPËRNDAJE

Pamje të turpshme vijnë nga Spanja ku në një ndeshje futbolli të gjeneratave të reja janë rrahur prindërit dhe tifozët.
Gjithçka nisi në momentin kur njëri lojtarë 13-vjeçar i shkoj jashtëzakonisht keq një bashkëmoshatari të tij duke e lënduar në ndeshjen e luajtur në Mallorca. Pas kësaj në përleshje u kyqën edhe prindërit e fëmijëve pas së cilës pasojat nuk ishin të vogla.

Nga gjithë kjo rrëmujë e madhe që kishte përfshirë pothuajse të gjithë edhe në triubuna, pati mjaftë të lënduar të cilët shkuan në spitalin më të afërt për shërim.
Kjo përleshje u ndërpre vetëm atëherë kur arriti policia.

Për shkak të kësaj ngjarje të shëmtuar gati se nuk pësuan më keq vet fëmijët.

PËRGJIGJU