SHPËRNDAJE

Historia e kampionateve të ndryshme evropiane është e lidhur edhe me historitë e klubeve që kanë dhe janë duke lënë gjurme ndervite.

Në fakt, janë disa skuadra që kurrë nuk janë larguar nga kampionatet shtetërore, ku emrat e më poshtëm përbëhen me klube të trofeshme, por edhe disa janë klube modeste, mirëpo që synimet e kjarta i kanë gjithmonë që të renditet në mesin e tabeles, ose të top 3 apo 4 ekipet e para në renditjen tabelare.

Këto janë 18 klubet që kurrë nuk janë larguar nga elita:

PËRGJIGJU